Bli en del av oss

Bli en del av oss i Israels Vänner. Som medlem blir du till stor välsignelse för det judiska folket och Israel. Du får även tidningen Israels Vän som hjälper dig hålla dig orienterad om vad som händer i Israel utifrån dagsläget och det bibliska perspektivet.

Missa inte att läsa informationen om medlemskap och villkor, årsavgifter och förmåner på denna sida: www.israelsvanner.se/medlemskap/

Anslut till en lokal Israels Vänner-grupp
Som en extra krydda kan du välja att ansluta ditt medlemskap till en lokal Israels Vänner-grupp på en plats nära dig. Du kommer då att få information om lokala arrangemang och aktiviteter där du får möjlighet att möta andra Israelvänner.

För dig som är UNDER 26 är medlemskapet i Israels Vänner helt gratis.

(Saknar du svenskt personnummer, läs om hur du blir medlem här.)

Medlemskap

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

I nästa steg skickas du vidare till betalsidan för Swish.

  • Swish

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny sida där du fyller i dina uppgifter för kortbetalning.

  • Swish
  • Visa
  • mastercard

Slutför transaktionen genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

Betala din avgift senast 14 dagar efter anmälningsdatum. Efter slutförd registrering kommer du få ett e-postmeddelande med betalningsinformation.

Vänligen kontrollera att du fyllt i rätt e-postadress.

Gratis medlemskap

Välj betalsätt på nästa sida
Din medlemsavgift blir [0] kr/år

Personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Genom att gå vidare ger jag mitt samtycke till att mina uppgifter registreras och behandlas av Israels Vänner i Sverige (org.nr. 846000 - 1475). Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Medlemsregistreringen är en del av:

NGO|PRO®